Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Negatief resultaat voor IEX Group

Gepubliceerd op 27 sep 2019 om 18:19 | Views: 3.568

IEX Group 11 okt

3,80 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - IEX Group heeft in de eerste helft van dit jaar een wat groter verlies geleden dan een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers van de beursgenoteerde aanbieder van beleggersinformatie.

Het bedrijfsresultaat (ebitda) bedroeg 0,7 miljoen euro negatief, tegen een min van 0,6 miljoen euro een jaar eerder. Volgens IEX bleef de ontwikkeling van het resultaat iets achter bij de verwachtingen. Het bedrijf gaf aan voor de tweede jaarhelft op verbetering te rekenen, geholpen door kostenbesparingen en een hogere omzet door overnames. Voor 2020 wordt een positief bedrijfsresultaat verwacht, waarbij het volgens de onderneming nog niet verstandig is om die verwachting nader te concretiseren.

De omzet was ruim 1,9 miljoen euro, een daling ten opzichte van een jaar eerder. De omzet in de eerste helft van 2018 kwam hoger uit door het effect van de IEX Beleggersdag (juni 2018) die in 2019 niet is georganiseerd. Zonder dat effect kwam de omzet ongeveer gelijk uit.

Onlangs kondigde IEX de overname aan van Beursgorilla en Beleggen.nl van uitgever Finance Network, zonder financiële details over de deal te geven. In juli breidde IEX al uit door de overname van Beurs.nl.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
IEX Group 50% zegt kopen 10 stemmen

Gerelateerd

IEX Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Sander1234
7
Misschien premium abonnement op iex alvast verlagen. 15 euro per maand vind ik teveel, zeker gezien de artikelen. Wel prima hoor, maar geen 15 euro per maand waard. Voor 5 of 7,50 zou ik het wel doen en met mij waarschijnlijk veeeuuuull meer mensen
ovanspaend
1
tmaster
0
Idd de prijzen zijn te hoog qua introductie. Je komt eerst klanten met zeer scherpe tarieven misschien wel tegen kostprijs en dan langzaam zet je in op prijsverhoging. Maar deze prijzen zij gewoon te hoog
Roel de Boer
0
Sommige mensen beweren op de verschillende forums dat ze met tienduizenden euro's beleggen, en dan jammeren over 15 euro per maand. Ergens klopt er iets niet...
Sir Cryptalot
0
15 Euro p/m is met het magazine. Dat hoef ik niet, en als obligatiehouder is mijn bijdrage ongeveer 1 maand aan rente. Ik vind dat prima te doen. Daarnaast heb ik aan de adviezen ook al redelijk verdiend.
Joop213
1
quote:

Roel de Boer schreef op 28 sep 2019 om 08:34:


Sommige mensen beweren op de verschillende forums dat ze met tienduizenden euro's beleggen, en dan jammeren over 15 euro per maand. Ergens klopt er iets niet...


Ik beleg met ietsje meer geld zeg maar. Geld waar ik gewoon voor heb moeten werken en waar ik zuinig mee om ga. Wat ik dus niet verbras aan te dure abbo's.
Paar tientjes per jaar vind ik OK en zo te lezen velen met mij. Ik denk dat iex er inderdaad beter aan zou doen om (te)goedkoop te starten en dan jaarlijks iets boven inflatie te verhogen.
Als de Premium artikelen de moeite waard zijn blijven we echt wel hangen. Nu mag je 180 aftikken en dan maar hopen dat het wat is.
Joop213
0
quote:

Sir Cryptalot schreef op 28 sep 2019 om 10:54:


15 Euro p/m is met het magazine. Dat hoef ik niet, en als obligatiehouder is mijn bijdrage ongeveer 1 maand aan rente. Ik vind dat prima te doen. Daarnaast heb ik aan de adviezen ook al redelijk verdiend.


8% van je rendement weggeven? Zo zie ik het :-))
Verdienen aan de adviezen is een drog reden. Als de adviezen zóó goed waren zou iex vermogens op de beurs verdienen ipv abbo's te verkopen.
marique
0
Vraag:
Mag je als premiumlid reageren op de columns van professionals?
En zo ja, krijg je daarop ook antwoord?

Mafferick
0
Premium verlagen jongens, voor 5 euro doe ik mee....eerder niet en doordat er steeds meer achter betaalmuur komt ben ik hier dus weinig te vinden. Jammer
12 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links