Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Sterke omzet Aalberts'

Gepubliceerd op 27 jul 2017 om 09:42 | Views: 4.684

AALBERTS NV 17:39

38,36 +0,46 (+1,21%)

AMSTERDAM (AFN) - Industrieel toeleverancier Aalberts Industries heeft een sterke vergelijkbare omzet weten te behalen in de eerste helft van het jaar. Dat concluderen analisten van KBC Securities, ING en Kepler Cheuvreux donderdag.

Aalberts zag de opbrengsten 7 procent hoger uitkomen dan een jaar eerder, op bijna 1,4 miljard euro. Op eigen kracht dikte de omzet met 5 procent aan. De winst kwam uit op 100,4 miljoen euro, van 90,4 miljoen euro vorig jaar. De operationele winst steeg 13 procent tot 170 miljoen euro, bij een marge van 12,4 procent.

De marktkenner van Kepler sprak van een ,,significante verbetering van de de vergelijkbare groei ten opzichte van voorgaande jaren". Het cijfer was ook sterker dan KBC en ING hadden verwacht.

ING, dat net als de twee andere analisten een holdadvies heeft voor het aandeel, rekent op een positieve koersreactie. Aalberts stond omstreeks 09.30 uur bovenaan de AEX met een winst van 3,8 procent op 37,43 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
AALBERTS NV 100% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

AALBERTS NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links