Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Twee Finse contracten voor baggeraar Boskalis

Gepubliceerd op 27 mei 2020 08:25 | Views: 2.857

Boskalis 17:38

17,72 -0,15 (-0,84%)

HAL Trust 17:37

125,00 -0,60 (-0,48%)

PAPENDRECHT (AFN) - Boskalis heeft in Finland twee contracten verworven van het Finse Agentschap voor Transportinfrastructuur, de haven van Helsinki en de stad Helsinki. In de haven van Helsinki zal de baggeraar en maritiem dienstverlener de Vuosaari-vaargeul en het havenbassin verdiepen en een deel van het gebaggerde materiaal gebruiken voor de ontwikkeling van Helsinki’s Hernesaari-gebied, dat dicht bij het centrum van de stad ligt.

De orders hebben een gecombineerde contractwaarde van 32 miljoen euro. De werkzaamheden gaan direct van start en zullen eind 2021 worden afgerond.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Boskalis 88% zegt kopen 8 stemmen
HAL Trust 67% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Boskalis Westminster Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare