Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Signify schrapt prognose en dividend vanwege coronacrisis

Gepubliceerd op 27 maart 2020 08:33 | Views: 1.518 | Onderwerpen: dividend

SIGNIFY NV 14:33

17,92 +0,84 (+4,89%)

EINDHOVEN (AFN) - Verlichtingsbedrijf Signify schrapt zijn financiële vooruitzichten en dividend vanwege de coronacrisis. Ook stelt de beursgenoteerde onderneming een beleggersdag, die eigenlijk in juni zou plaatsvinden, uit. De aandeelhoudersvergadering op 19 mei gaat vooralsnog wel door.

"Er is voorzichtigheid geboden", zegt topman Eric Rondolat. "We willen ervoor zorgen dat we onze flexibiliteit waarborgen om te reageren op veranderingen in de marktomstandigheden en de stabiliteit van het bedrijf garanderen."

Vandaar dat het voorstel om 1,35 euro per aandeel aan dividend uit te keren, is ingetrokken. Zodra de marktomstandigheden zijn gestabiliseerd, zal Signify opnieuw kijken of er nog dividend aan de aandeelhouders kan worden uitgekeerd.

Bij de aandeelhoudersvergadering moedigt Signify zijn aandeelhouders aan om hun stemrecht bij volmacht uit te oefenen, vooraf vragen in te dienen en de vergadering te volgen via het internet. Signify kan nog aanvullende voorzorgsmaatregelen nemen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
SIGNIFY NV 80% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

dividend

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

SIGNIFY NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare