Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Resultaten Aalberts niet goed en niet slecht'

Gepubliceerd op 27 februari 2020 09:37 | Views: 4.425

AALBERTS NV 17:35

39,39 -0,13 (-0,33%)

AMSTERDAM (AFN) - De resultaten van industrieel toeleverancier Aalberts zijn niet erg goed, maar zeker ook niet heel slecht. Dat concluderen analisten van ING.

Qua omzet en dan vooral de autonome groei bleven de resultaten van Aalberts achter bij de verwachtingen. ING zei verder al te anticiperen op zwakte bij de eindmarkten van Aalberts. Maar het bedrijfsresultaat viel ook lager uit dan waar rekening mee werd gehouden. Daartegenover stond een hoger dan verwacht dividend.

Als verwacht deed Aalberts geen concrete voorspellingen voor dit jaar, aldus ING. Die wijst op de recente strategie-update van het bedrijf waar de nodige versnellingen in processen voorgesteld werden. Verder is de leiding van Aalberts ervan overtuigd dat innovaties voor toekomstige winst- en omzetgroei zullen zorgen.

ING hield vast aan zijn koopadvies op Aalberts met een koersdoel van 47,50 euro. Het aandeel noteerde donderdag omstreeks 09.30 uur 8,5 procent lager op 36,15 euro. Daarmee was het de grootste daler in de Amsterdamse AEX-index.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AALBERTS NV 67% zegt kopen 9 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare