Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IMCD draagt nieuwe commissarissen voor

Gepubliceerd op 27 februari 2020 07:43 | Views: 742

IMCD 03 apr

62,50 +0,28 (+0,45%)

ROTTERDAM (AFN) - De distributeur van chemicaliën IMCD wil nieuwe kandidaten voordragen als lid van de raad van commissarissen. Het bedrijf wil Valerie Diele-Braun en Amy Hebert benoemen voor een termijn van vier jaar.

De Zwitsers-Duitse Braun is topvrouw van het speciaalchemiebedrijf CABB Group. De Amerikaanse Hebert is waarnemend topvrouw bij de Haldo Topsoe, dat zich bezighoudt met katalysatoren en technologie voor de chemische industrie en raffinage. Ze worden op de aandeelhoudersvergadering van 8 mei voorgedragen.

Commissaris Julia van Nauta Lemke heeft aangegeven geen tweede termijn in de toezichthoudende raad van IMCD te willen. Het bedrijf nomineert Janus Smalbraak voor een herbenoeming voor een termijn van nog eens vier jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IMCD 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

IMCD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare