Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

NSI koopt kantoorgebouw in Amsterdam

Gepubliceerd op 27 februari 2019 07:16 | Views: 3.081

NSI 29 mei

34,15 +0,15 (+0,44%)

HOOFDDORP (AFN) - Vastgoedinvesteerder NSI heeft een groot kantoorgebouw in Amsterdam West gekocht. De aankoopprijs bedraagt 23,7 miljoen euro.

Het gaat om het in 2000 gebouwde pand op de Derkinderenstraat 2-24, met energielabel A. Het gebouw is aan zes partijen verhuurd en heeft een gemiddeld gewogen resterende looptijd van 5,5 jaar. Volgens NSI is de nieuwe aanwinst goed voor een bruto aanvangsrendement van 6 procent op de huidige huur en een rendement van 7,3 procent op de markthuur.

De transactie leidt volgens NSI tot een beleningsgraad van 38,5 procent, maar geplande verkopen gedurende het jaar zullen dit naar verwachting weer terugbrengen naar de onderkant van de gestelde bandbreedte van 35 procent tot 40 procent.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
NSI 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

NSI

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare