Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Geen accountantsstempel voor cijfers Esperite

Gepubliceerd op 26 nov 2018 om 17:18 | Views: 2.612

Esperite 24 mei

0,07 -0,01 (-7,80%)

ZUTPHEN (AFN) - Stamcelbank Esperite heeft geen goedkeuring van een accountant gekregen voor zijn jaarcijfers over 2017. Accountantsbureau Accon AVM geeft geen mening over de financiële verslagen en stelt dat er zorgen zijn om de externe financiering door investeerder European Select Growth Opportunities Fund (ESGOF) en het voldoen aan budget- en kasstroomvoorspellingen door Esperite.

Vanwege die zorgen en gebrek aan bewijs geven de accountants geen mening over de cijfers in het jaarverslag. Ze geven aan dat Esperite in het verleden meermalen niet aan zijn eigen budgetvoorspellingen heeft voldaan. Ook investeerder ESGOF voldoet niet altijd aan de investeringseisen van het bedrijf.

Esperite publiceerde afgelopen weekeinde de jaarcijfers over 2017 na de resultaten al meerdere keren te hebben uitgesteld. Een jaar eerder kwam het jaarrapport ook met vertraging evenals de cijfers over de eerste maanden van 2017.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Esperite 50% zegt kopen 14 stemmen

Gerelateerd

Esperite

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links