Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ABN AMRO Ventures investeert in PrimaryBid

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 17:41 | Views: 1.988 | Onderwerpen: banken

ABN AMRO BANK N.V. 27 nov

9,50 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - ABN AMRO Ventures investeert in PrimaryBid. Dat is een technologieplatform dat particuliere beleggers de mogelijkheid biedt om op dezelfde voorwaarden als institutionele beleggers in te stappen bij een kapitaalemissie van een bedrijf, waaronder beursgangen.

Hoeveel geld er met de investering is gemoeid is niet naar buiten gebracht. Volgens ABN AMRO is PrimaryBid interessant omdat de bank wil meespelen in de voorhoede van innovatie in de financiële sector. Het platform wordt aangeboden in aanvulling op de producten en diensten van de Equity Capital Markets-afdeling van de bank. ABN AMRO krijgt daarnaast een voortrekkersrol in de verdere uitbreidingsstrategie van PrimaryBid voor de Benelux en de rest van Europa.

PrimaryBid lanceerde zijn digitale platform al in het Verenigd Koninkrijk en heeft in 2020 een aantal toonaangevende beursgangen in Londen begeleid. Het bedrijf kijkt nu naar mogelijkheden voor uitbreiding naar de eurozone, waarbij het samenwerkt met Euronext.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ABN AMRO BANK N.V. 69% zegt kopen 13 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare