Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Hogere huuromzet voor Unibail-Rodamco

Gepubliceerd op 26 oktober 2017 19:54 | Views: 2.256

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 10:28

52,20 +1,98 (+3,94%)

PARIJS (AFN) - Vastgoedbedrijf Unibail-Rodamco heeft de huuropbrengsten in de eerste negen maanden van dit jaar zien met 2,5 procent zien oplopen tot 1,35 miljard euro. Een sterke groei in Frankrijk, Centraal-Europa, Spanje en Oostenrijk compenseerde een terugval van de huuromzet in Nederland.

De totale opbrengsten gingen in de eerste drie kwartalen met 1,8 procent omhoog naar 1,53 miljard euro. De huurders in de winkelcentra van Unibail-Rodamco zagen hun omzet in de eerste drie kwartalen van 2017 met 4,5 procent toenemen. Daarmee deden die winkeliers het beter dan gemiddeld in de detailhandel.

Unibail-Rodamco verwacht dat de terugkerende winst per aandeel over heel 2017 uitkomet aan de bovenkant van de eerder afgegeven bandbreedte van 11,80 tot 12 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare