Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Veel van hetzelfde bij KPN'

Gepubliceerd op 26 oktober 2017 09:32 | Views: 3.747

KPN 17:35

2,18 +0,03 (+1,44%)

AMSTERDAM (AFN) - De resultaten die telecomprovider KPN donderdag publiceerde waren niet heel verrassend. Ook zakelijk gezien waren de trends al wel bekend. Wel wist het bedrijf kostenbesparingen sneller door te voeren dan voorzien. Dat meldde KBC Securities in een rapport over de onderneming.

De omzet van KPN was volgens KBC iets lager dan geraamd. Qua bedrijfsresultaat wist het telecombedrijf weer net iets beter te presteren. De trends van een aanwas aan nieuwe klanten, een zakelijk tak die het moeilijker heeft en de extra kosten door de nieuwe roamingregels waren al wel bekend.

Wel vindt KBC het opmerkelijk dat er een daling was van het aantal klanten met een zogeheten totaalpakket. Verder wijzen de marktvorsers op de geringe daling van de marges gelet op de kosten die roamingregels met zich meebrachten. Dit is volgens KBC weer te danken aan kostenbesparingen waarmee KPN voorloopt op de eigen prognoses.

KBC handhaafde zijn hold-advies met een koersdoel van 2,75 euro. Het aandeel KPN noteerde omstreeks 09.20 uur 1,2 procent hoger op 2,96 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 75% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare