Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Beknopt handelsbericht RELX'

Gepubliceerd op 26 oktober 2017 09:12 | Views: 3.597

RELX 17:21

19,21 +0,34 (+1,78%)

AMSTERDAM (AFN) - Informatieleverancier RELX kwam donderdag met een beknopt handelsbericht naar buiten. Dat stelden analisten van KBC in een reactie. Dat daarbij de prognose voor het hele jaar bleef staan, was geen verrassing.

RELX realiseerde een onderliggende groei van de opbrengsten tot en met september van 4 procent, waar alle divisies hun steentje aan bijdroegen. Exhibitions deed het daarbij volgens de marktvorsers iets minder dan verwacht.

KBC hanteert een hold-advies sop het aandeel. ING, met ook een hold-advies, sprak van een solide handelsbericht. De resultaatgroei is volgens de kenners echter al volledig verwerkt in de aandelenkoers.

RELX noteerde omstreeks 09.30 uur 0,2 procent hoger op 18,55 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RELX 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

RELX

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare