Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

RELX groeit en bevestigt prognose

Gepubliceerd op 26 oktober 2017 08:26 | Views: 3.559

RELX 10:34

18,19 +0,20 (+1,11%)

AMSTERDAM (AFN) - Uitgever en informatieleverancier RELX is in de eerste negen maanden van dit jaar verder gegroeid. Het Nederlands-Britse bedrijf houdt vast aan de prognoses voor winst- en omzetgroei over heel 2017, bleek donderdag uit een handelsupdate.

De onderliggende groei van de opbrengsten voor het hele bedrijf kwam tot en met september uit op 4 procent, waar alle divisies hun steentje aan bijdroegen. De divisie Risico- en Bedrijfsanalyse deed het het beste met een onderliggend groeicijfer van 8 procent.

RELX kocht zes bedrijven voor in totaal 118 miljoen pond, ruim 132 miljoen euro. Het bedrijf deed voor 78 miljoen pond onderdelen van de hand.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
RELX 80% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

RELX

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare