Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Termeer nieuwe topman van IEX

Gepubliceerd op 26 augustus 2020 20:40 | Views: 1.672

IEX Group 15 sep

2,50 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Mark Termeer zal per 1 september de leiding in handen krijgen bij de beursgenoteerde aanbieder van beleggersinformatie IEX Group. Hij volgt Peter van Sommeren op die de laatste 14 jaar als directeur aan IEX was verbonden.

De missie van Termeer wordt onder meer de positie van IEX in Nederland en België te versterken en uit te breiden. Dat gebeurt met de uitbreiding van van de content diensten en media-exploitatie. Verder moet een slag worden gemaakt met het Ontwikkelen en aanbieden van diensten en producten.

Termeer heeft ervaring in de mediasector met eerdere directiefuncties bij Sijthoff Media en DPG Media. Van Sommeren blijft na de wissel aan de top als niet-uitvoerend bestuurder aan IEX verbonden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IEX Group 60% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

IEX Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare