Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Resultaten Galapagos beter dan verwacht'

Gepubliceerd op 26 jul 2019 om 09:53 | Views: 6.466 | Onderwerpen: biotechnologie

Galapagos 20 sep

146,85 +1,60 (+1,10%)

AMSTERDAM (AFN) - De resultaten van biotechnologiebedrijf Galapagos waren beter dan analisten van KBC Securities hadden verwacht. Dat had te maken met een mijlpaalbetaling van AbbVie van 23,4 miljoen euro.

Verder viel het de marktkenners op dat Galapagos vasthoudt aan de eerder voorspelde cash burn. Daaruit leiden ze af dat de uitbreiding van onderzoek en ontwikkeling na de deal met Gilead pas volgend jaar op de planning staat.

Door die deal kan de ontwikkeling van producten in de pijplijn die nog vroeg in het ontwikkelingsproces zitten versnellen. Galapagos gaf al aan dat er volgend jaar tegelijkertijd acht Fase 2-onderzoeken met medicijnkandidaten van het bedrijf zullen worden uitgevoerd.

KBC handhaaft zijn buy-advies en het koersdoel van 195 euro. Het aandeel Galapagos stond vrijdag rond 09.35 uur 0,8 procent hoger op 161,25 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Galapagos 83% zegt kopen 29 stemmen

Gerelateerd

biotechnologie

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Galapagos

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
kabalebo
0
Als ik al die berichten en aanbevelingen zo eens lees dan krijg ik de indruk dat men al dan niet geforceerd het aandeel omhoog wil stuwen' Analisten ? Ik heb er totaal geen vertrouwen in. "Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt !"
objectief
0
quote:

kabalebo schreef op 26 jul 2019 om 10:25:Analisten ? Ik heb er totaal geen vertrouwen in. "Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt !"


Daarom zou je juist veel vertrouwen in hen moeten hebben, want als ze slecht adviseren voor hun werkgever dan worden beiden geslachtofferd.
Piet2010
0
quote:

kabalebo schreef op 26 jul 2019 om 10:25:


Als ik al die berichten en aanbevelingen zo eens lees dan krijg ik de indruk dat men al dan niet geforceerd het aandeel omhoog wil stuwen' Analisten ? Ik heb er totaal geen vertrouwen in. "Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt !"

Analisten moet je zien als ondersteunend bewijs. Verdiep jezelf in de onderneming en vorm je een oordeel over de potentie en neem op basis daarvan een besluit over je beleggingsstrategie. Als de analisten het met je besluit eens zijn is dat mooi meegenomen.
Toddemij
1
Wellicht een goede zet om juist nu Gilead te kopen op Nasdaq. Groot belang in Galapagos, prima div. rendement en zat in dip waaruit men gaat kruipen. k/w van 15. Koers rond 66,50 dollar en haast op dieptepunt.
Tuut
0
Rrrenderen
0
quote:

Fat Clemenza schreef op 26 jul 2019 om 07:19:


Big bubble. “Think big” zonnekoning gedrag. Gaat hard vallen.
Fat Clemenza
0
quote:

Rrrenderen schreef op 26 jul 2019 om 15:34:


[...]Precies joh. Wat een show zowel van de prutsers van Gilead als ook
de showmasters van glpg.
8 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord