Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

HyGear plaatst obligatie op NPEX

Gepubliceerd op 26 juni 2019 17:06 | Views: 1.054 | Onderwerpen: obligaties

ARNHEM (AFN) - Industriële gassenproducent HyGear heeft voor 5 miljoen euro aan obligaties en warrants verkocht via handelsplatform NPEX. De zesjarige obligatielening van 5 miljoen euro met een jaarlijkse rente van 8 procent was volgens het bedrijf na acht dagen volledig ondertekend door beleggers.

In totaal heeft HyGear nu 15 miljoen euro via NPEX opgehaald. Het was de allereerste keer dat er bij de uitgifte van obligaties ook warrants via NPEX werden uitgegeven. De warrants, met een aandelenkoers van 19,50 euro, hebben een looptijd van 2,5 jaar. In de tussentijd zijn de warrants uitoefenbaar en verhandelbaar.

Het is inmiddels de vierde keer dat HyGear via het platform van NPEX geld ophaalt om door te groeien. HyGear ontwikkelt installaties voor de productie van industriële gassen, waaronder waterstof.

Gerelateerd

obligaties

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare