Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Deutsche Bank bereid tot fusie dochter DWS

Gepubliceerd op 26 apr 2019 om 11:47 | Views: 3.376

DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 11 okt

6,81 +0,33 (+5,14%)

FRANKFURT (AFN/DPA) - Deutsche Bank staat open voor een fusie van zijn divisie voor vermogensbeheer met die van een rivaal. Volgens topman Christian Sewing wil het bedrijf met dochter DWS meedoen aan de consolidatieslag die gaande is op het gebied van vermogensbeheer. DWS blijft wel deel uitmaken van de kernstrategie van Deutsche, aldus Sewing.

Geruchten over een eventuele fusie van DWS met andere vermogensbeheerders doen al langer de ronde. Onder meer UBS en Amundi en Allianz werden als potentiële fusiekandidaten aangemerkt. Sewing wilde niet ingaan op eventuele kandidaten en ontwikkelingen die gaande zijn.

De fusiespeculaties zorgden er de voorbije weken voor dat het aandeel DWS behoorlijk aan waarde won. Over het algemeen wordt aan DWS een prijskaartje van circa 6,5 miljard euro gehangen. Het onderdeel kreeg in 2018 een eigen beursnotering. Deutsche Bank bezit evenwel nog bijna 78 procent van de aandelen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 50% zegt kopen 2 stemmen

Gerelateerd

DEUTSCHE BANK AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links

 

Trending

Bitcoin