Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Marge GrandVision aan zachte kant'

Gepubliceerd op 26 april 2019 09:50 | Views: 2.702

GrandVision 19 feb

27,70 +0,02 (+0,07%)

HAL Trust 19 feb

144,80 -0,60 (-0,41%)

AMSTERDAM (AFN) - De winstmarge bij optiekbedrijf GrandVision in het eerste kwartaal was aan de zachte kant, terwijl de omzetgroei boven verwachting was. Dat meldde KBC Securities in een reactie op het handelsbericht van GrandVision.

KBC stelt dat de onderliggende omzetgroei bij alle divisies beter was dan verwacht, maar dat dit zich niet vertaalde in sterkere marges. De bank zegt verder dat de consensus-ramingen goed passen bij de prognoses van het bedrijf, met weinig ruimte voor positieve bijstellingen voor de winst. Het advies voor GrandVision bij KBC staat op hold, met een koersdoel van 20 euro.

ING is van mening dat de cijfers van GrandVision redelijk in lijn zijn met de prognoses. De omzet viel wat hoger uit dan verwacht met sterke autonome groei, terwijl het bedrijfsresultaat iets lager uitviel dan de consensus. Al met al is ING neutraal gestemd over het bericht. Het advies is buy, met een koersdoel van 27 euro.

Het aandeel GrandVision noteerde vrijdag omstreeks 09.35 uur een min van 2,3 procent op 19,58 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
HAL Trust 100% zegt kopen 1 stemmen
GrandVision 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

GrandVision

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord