Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Deutsche Bank snijdt in omzetdoelstelling

Gepubliceerd op 26 april 2019 07:41 | Views: 1.490

DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 10 jul

8,90 +0,29 (+3,42%)

FRANKFURT (AFN/BLOOMBERG) - Deutsche Bank verlaagt zijn omzetverwachting voor heel het jaar. De grootste bank van Duitsland zag in de eerste verslagperiode van het jaar de opbrengsten voor het negende kwartaal op rij, terugvallen.

De bank rekent nu in 2019 op een vlakke omzet ten opzichte van een jaar eerder. Daarvoor rekende het financiële concern nog op een kleine stijging van de opbrengsten. De handelstak van Deutsche Bank zag zijn inkomsten in de verslagperiode met 14 procent dalen, onder meer door lastige marktomstandigheden.

Donderdag kondigden Deutsche Bank en Commerzbank aan na ruim een maand een punt te zetten achter hun fusiegesprekken. Het samenvoegen van de twee grootbanken zou te ingewikkeld zijn. Ook speelden volgens de twee instellingen reorganisatiekosten en bijkomende kapitaaleisen een rol bij het besluit.

Deutsche Bank behaalde in het eerste kwartaal een winst van 201 miljoen euro. Dat is fors meer dan een jaar eerder. De totale baten kwamen op 6,4 miljard euro uit. Dat is 9 procent minder dan een jaar terug.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 50% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

DEUTSCHE BANK AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare