Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Samenwerkingsverband Curetis en Menarini

Gepubliceerd op 26 maart 2019 08:38 | Views: 2.125

Curetis 21 feb

0,70 -0,01 (-0,99%)

AMSTERDAM (AFN) - Biotechnologiebedrijf Curetis gaat een strategische samenwerking aan met het Italiaanse A. Menarini Diagnostics (AMD) voor pan-Europese distributie van zijn diagnosesysteem Unyvero. Het Duitse bedrijf, dat een notering heeft in Amsterdam, maakte dat dinsdag bekend in een verklaring.

Er werden geen financiële details gemeld over de deal die in april van kracht wordt. AMD gaat dan per direct Unyvero verspreiden in Duitsland, Frankrijk, de Benelux, Groot-Brittannië en Zwitserland, later gevolgd door Italië, Spanje en Portugal. Ook gaat AMD Unyvero uitbrengen in Zweden, wat de eerste Scandinavische markt wordt. De partijen zijn in gesprek over mogelijke uitbreiding naar andere internationale markten.

AMD zet zijn afdelingen voor verkoop, klantenservice, marketing en andere ondersteunende diensten in bij de samenwerking met Curetis. Er wordt verwacht dat dit flink zal bijdragen aan verdere marktintroductie van Unyvero in Europa. Volgens Curetis wordt door deze verbinding met AMD meer commerciële ondersteuning geboden aan Unyvero dan mogelijk was geweest met de eigen middelen van de onderneming in veel landen.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Curetis 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

Curetis

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord