Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Unibail haalt 2 miljard op met plaatsing obligaties

Gepubliceerd op 25 november 2020 22:22 | Views: 3.899 | Onderwerpen: obligaties

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 15:47

56,98 -3,60 (-5,94%)

PARIJS (AFN) - Unibail-Rodamco-Westfield (URW) heeft 2 miljard euro opgehaald met de plaatsing van twee obligaties, met looptijden van 6,5 en 11 jaar.

De eerste lening heeft een coupon van 0,625 procent en de tweede 1,375 procent. Unibail kondigde de plaatsing eerder op de dag aan. Volgens URW worden de opbrengsten aangewend voor algemene bedrijfsdoeleinden, waaronder de aflossing op de lopende obligaties. Volgens het bedrijf was de interesse groot, met inschrijvingen van 6,5 miljard euro.

Daarnaast wil het winkelvastgoedfonds ter waarde van een miljard euro aflossen op lopende obligaties. Dat bod verloopt op 1 december en op 2 december worden de resultaten bekendgemaakt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD 70% zegt kopen 27 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Banana 26 november 2020 04:09
    Bravo!
    Zie het gemak waarmee Unibail deze lening binnenhaalt en tegen de lage rente ook nog. Veel en veel beter dan claimemissie uitgeven of winkelcentra voor een prikje verkopen.Nog meer vanhetzelfde zou ik zeggen.
    Ook enige koerswijziging met name verhuren minder aan winkels en meer aan restaurants of kantoren of woontorens met eigen parkeerplaatsen bouwen en verhuren.
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare