Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Paar vraagtekens na cijfers Arcadis'

Gepubliceerd op 25 oktober 2017 10:01 | Views: 3.381

Arcadis 06 jul

16,70 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - De resultaten van advies- en ingenieursbureau Arcadis waren goeddeels in lijn der verwachting. Toch riep de handelsupdate vragen op, zo oordeelden analisten van ING in een rapport.

ING wees onder meer op de miljoenen die zoals afgesproken vanuit Qatar zijn overgemaakt. Deze mijlpaalbetalingen zijn volgens ING niet terug te zien in de cijfers over de betaaltermijnen op kwartaalbasis. Verder is ING nog niet overtuigd van de investering van 20 miljoen euro in een energieproject in Brazilië. Op basis van duurzaamheid volgens de bank een goed idee, maar economisch gezien heeft ING zijn twijfels, aangezien de productielocatie al geruime tijd in de etalage staat.

De marktkenners kijken reikhalzend uit naar de strategie-update volgende maand. De bank verwacht dat Arcadis daar onder meer stappen aankondigt waarmee het bedrijf de winstgevendheid, maar vooral ook de voorspelbaarheid kan verbeteren.

ING handhaafde zijn koopadvies op Arcadis met een koersdoel van 21 euro. Het aandeel noteerde woensdag na ongeveer een uur handelen 1,6 procent hoger op 18,44 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Arcadis 67% zegt kopen 12 stemmen

Gerelateerd

Arcadis

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare