Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

ICT Group profiteert van overnames

Gepubliceerd op 25 oktober 2017 08:29 | Views: 1.444

ICT Group 14:45

7,60 -0,12 (-1,55%)

BARENDRECHT (AFN) - ICT Group heeft zijn omzet in het derde kwartaal met bijna een kwart verhoogd. De beursgenoteerde automatiseerder profiteerde daarbij vooral van overnames, maar boekte ook op eigen kracht terreinwinst.

De opbrengsten kwamen uit op 25,8 miljoen euro tegenover 21 miljoen een jaar eerder. Zonder de overnames steeg de omzet in lijn met de groei in eerdere kwartalen dit jaar. Over de eerste negen maanden was de autonome omzetgroei 8 procent. Het bedrijfsresultaat (ebitda) steeg met 19 procent tot 2,5 miljoen euro. De onderneming meldde geen nettowinst.

ICT rekent voor het hele jaar op een ebitda van 11,5 tot 12,5 miljoen euro. Ook zal voor het eerst de mijlpaal van 100 miljoen euro omzet worden bereikt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ICT Group 75% zegt kopen 4 stemmen

Gerelateerd

ICT Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare