Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Dura Vermeer en Leeuwenstein worden partners

Gepubliceerd op 25 jul 2019 om 10:58 | Views: 2.176

BAM 18 sep

2,45 0,00 (0,00%)

HOOFDDORP (AFN) - Bouwconcern Dura Vermeer en Leeuwenstein Groep gaan een strategische samenwerking aan. Samen willen ze een stevigere positie creëren op de groeiende infrastructuurmarkt van beheer en onderhoud.

Als onderdeel van het partnerschap neemt Dura Vermeer een belang van 40 procent in Leeuwenstein Groep, die eigendom is van de familie Van Doorn. Dat bedrijf zal als participatie worden gekoppeld aan Dura Vermeer Divisie Infra. Leeuwenstein Groep behoudt evenwel zijn zelfstandige positie ten opzichte van Dura Vermeer.

Er zijn geen verdere financiële details over de deal gemeld. Sinds 2014 werken de twee bedrijven al veelvuldig samen binnen beheer- en onderhoudsprojecten en grootschalig asfalt- en betonwerk.

Met circa 1,3 miljard omzet en circa 2700 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de grootste bedrijven in de Nederlandse bouwsector. De onderneming werkt naar eigen zeggen aan haar ambitie om tot de top 3 van innovatieve bouwbedrijven te behoren. Leeuwenstein Groep is goed voor een jaaromzet van circa 80 miljoen euro en telt 325 medewerkers.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
BAM 100% zegt kopen 3 stemmen

Gerelateerd

BAM Groep Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord