Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IEX Group neemt Beurs.nl over

Gepubliceerd op 25 juli 2019 09:05 | Views: 2.483

IEX Group 22 jan

2,10 +0,10 (+5,00%)

AMSTERDAM (AFN) - IEX Group neemt Beurs.nl over van New Skool Media. De beursgenoteerde aanbieder van beleggersinformatie doet geen mededelingen over de voorwaarden van de deal. Beurs.nl is een van de grotere beleggingssites voor particuliere beleggers in Nederland.

De overname past volgens IEX in de strategie van het bedrijf om zijn positie als grootste beleggingsinformatieplatform in de Benelux verder uit te bouwen. Schaalgrootte, inkoopvoordelen en efficiëntere en professionelere advertentieverkoop zorgen ervoor dat Beurs.nl direct positief gaat bijdragen aan het resultaat.

De site was in handen van uitgever New Skool Media. "Beurs.nl is een prachtig merk met veel potentie, maar het past beter in het portfolio van IEX Group. Daar kan het verder groeien, terwijl het product inmiddels minder goed binnen onze portfoliostrategie past", aldus topman Erwin van Luit van New Skool Media.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
IEX Group 50% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare