Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IEX Group neemt Beurs.nl over

Gepubliceerd op 25 jul 2019 om 09:05 | Views: 2.250

IEX Group 23 jul

3,00 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - IEX Group neemt Beurs.nl over van New Skool Media. De beursgenoteerde aanbieder van beleggersinformatie doet geen mededelingen over de voorwaarden van de deal. Beurs.nl is een van de grotere beleggingssites voor particuliere beleggers in Nederland.

De overname past volgens IEX in de strategie van het bedrijf om zijn positie als grootste beleggingsinformatieplatform in de Benelux verder uit te bouwen. Schaalgrootte, inkoopvoordelen en efficiëntere en professionelere advertentieverkoop zorgen ervoor dat Beurs.nl direct positief gaat bijdragen aan het resultaat.

De site was in handen van uitgever New Skool Media. "Beurs.nl is een prachtig merk met veel potentie, maar het past beter in het portfolio van IEX Group. Daar kan het verder groeien, terwijl het product inmiddels minder goed binnen onze portfoliostrategie past", aldus topman Erwin van Luit van New Skool Media.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
IEX Group 50% zegt kopen 6 stemmen

Gerelateerd

IEX Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Target man
2
Beurs NL was de afgelopen weken de enige site die mij storingsvrij van actuele koersen bleef voorzien. Ik heb goede hoop dat we binnenkort van die ellende verlost zijn.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord