Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Koopjesfestival Amazon duurt twee volle dagen

Gepubliceerd op 25 jun 2019 om 09:04 | Views: 3.943

Ahold Delhaize 11:41

20,43 +0,07 (+0,32%)

Amazon.com 19 jul

1.964,52 -13,38 (-0,68%)

SEATTLE (AFN) - Prime Day, het koopjesfestival van webwinkelreus Amazon, duurt dit jaar twee volle dagen. Dat is een halve dag langer dan vorig jaar. Het Amerikaanse bedrijf zegt de nodige voorbereidingen te treffen voor het evenement dat op 15 juli in verschillende landen wereldwijd begint.

Sinds vorig jaar is Prime Day, waarbij Prime-leden van Amazon toegang krijgen tot duizenden aanbiedingen, ook in Nederland. Volgens Amazon was Prime Day vorig jaar het grootste evenement in de geschiedenis van het bedrijf waarbij ruim 100 miljoen producten werden verkocht, ondanks computerstoringen die enkele uren duurden.

Dit jaar is Prime Day voor het eerst ook toegankelijk voor klanten in de Verenigde Arabische Emiraten. Naast deze nieuwkomer, Nederland en de Verenigde Staten zijn landen waar Prime-leden zich op kunnen maken voor het koopjesfestijn Spanje, Frankrijk, België, Oostenrijk, India, Japan, Mexico, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Singapore, China en Australië.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Ahold Delhaize 86% zegt kopen 7 stemmen
Amazon.com 80% zegt kopen 5 stemmen

Gerelateerd

Ahold Delhaize Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Amazon.com

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
rob77
0
Was ooit eens Prime-lid voor een jaar maar de extra priveleges boden weinig ( Amazon music en video ondermaats en de kopersvoordelen waren gering ).

Ruwweg kan je stellen dat Ebay/Aliexpress ca 5-10% goedkoper is, maar dat direkt kopen zonder portaal (website leverancier) het gunstigst is.
Mijn Vriend
0
Ik wacht op de dag dat de EU wakker wordt, maar tot nu toe alleen selfies met Zucker Mark. Die EP-ers zijn natuurlijk zo a-digitaal als de pest.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord