Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Groen licht voor herbenoemingen Heineken

Gepubliceerd op 25 april 2019 18:31 | Views: 1.658 | Onderwerpen: levensmiddelen

Heineken 17:38

83,58 -0,06 (-0,07%)

AMSTERDAM (AFN) - Aandeelhouders van Heineken hebben donderdag ingestemd met met de herbenoeming van financieel topvrouw Laurence Debroux voor een periode van vier jaar. Op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering werd ook groen licht gegeven voor de benoeming van twee nieuwe commissarissen.

Rosemary Ripley en Ingrid-Helen Arnold nemen de plek in van Hans Wijers en Yonca Dervisoglu. De voorzittershamer wordt overgenomen door Jean-Marc Huët. Michel de Carvalho, de echtgenoot van de enige dochter van Freddy Heineken, Charlene Heineken-de Carvalho, werd ook herbenoemd als commissaris. Hij zit sinds 1996 in de raad van commissarissen.

Ook het dividendvoorstel kreeg een fiat van de investeerders. Het gaat voor het jaar 2018 om 1,60 euro per aandeel. Er is al een interim-dividend van 0,59 euro uitgekeerd in augustus, waardoor er nog een slotdividend van 1,01 euro resteert. Het aandeel noteert op 29 april ex-dividend.

Heineken Holding hield ook zijn aandeelhoudersvergadering en ook daar werden alle agendapunten goedgekeurd. Charlene Heineken-de Carvalho en Michel de Carvalho werden herbenoemd als uitvoerend bestuurders voor vier jaar. Charlotte Kwist krijgt een nieuwe termijn van vier jaar als niet-uitvoerend bestuurder.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Heineken

Gerelateerd

levensmiddelen

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Heineken

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare