Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Winterweer VS ondermijnt winst UPS

Gepubliceerd op 25 april 2019 13:53 | Views: 1.460 | Onderwerpen: Verenigde Staten

PostNL 02 apr

1,18 +0,02 (+1,99%)

ATLANTA (AFN) - UPS heeft in het eerste kwartaal last gehad van het strenge winterweer in de Verenigde Staten, waardoor de winst onder druk stond. Volgens de Amerikaanse pakketbezorger viel de winst op de Amerikaanse thuismarkt 80 miljoen dollar lager uit als gevolg van het zeer koude weer en ook overstromingen.

De totale nettowinst kwam uit op 1,1 miljard dollar, van ruim 1,3 miljard dollar een jaar eerder. De omzet ging heel licht omhoog tot bijna 17,2 miljard dollar. De onderliggende winst per aandeel van 1,39 dollar viel lager uit dan de 1,41 dollar die door UPS in maart was voorspeld. Naast weersomstandigheden kampte het bedrijf ook met de shutdown van de Amerikaanse overheid.

Topman David Abney sprak zelf van een goede start van het jaar voor UPS, met solide prestaties bij alle onderdelen. Het bedrijf handhaafde zijn winstverwachting voor het gehele jaar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
PostNL 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Verenigde Staten

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

PostNL Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare