Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

België en Luxemburg groeimotor voor Ordina

Gepubliceerd op 25 april 2019 08:03 | Views: 3.811 | Onderwerpen: België

Ordina 27 mrt

1,30 -0,09 (-6,36%)

NIEUWEGEIN (AFN) - Automatiseerder Ordina is in het afgelopen kwartaal met name in België en Luxemburg gegroeid. Het bedrijf voerde de omzet in de eerste drie maanden van dit jaar op. De winst viel iets lager uit.

De omzet in België en Luxemburg steeg vorig kwartaal met meer dan 12 procent. Ordina opende daar twee nieuwe kantoren en groeit sterk in de zorgmarkt. In Nederland zette Ordina nauwelijks meer om, met een stijging van 0,2 procent. Vooral in de publieke sector en de financiële sector ziet topman Jo Maes een ,,sterke performance''.

Nederland was nog wel goed voor ruim twee derde van de in totaal 94,6 miljoen euro omzet. In de eerste drie maanden van vorig jaar was dat nog 91,3 miljoen euro. Onder de streep hield de automatiseerder 3,1 miljoen euro over tegen 3,2 miljoen euro vorig jaar. Het bedrijfsresultaat (ebitda) kwam uit op 5,7 miljoen euro, van 6 miljoen euro vorig jaar.

Het aantal medewerkers kwam aan het eind van het eerste kwartaal uit op 2656.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Ordina 100% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

België

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Ordina

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare