Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Philips breidt radiologieportfolio uit

Gepubliceerd op 25 maart 2019 09:00 | Views: 1.997

Philips Koninklijke 16:08

37,02 +0,32 (+0,87%)

AMSTERDAM (AFN) - Philips breidt zijn portfolio met radiologietoepassingen uit. Volgens het zorgtechnologieconcern gaat het om oplossingen met teleradiologiediensten, waarmee onder meer tegemoet kan worden gekomen aan het toenemende tekort aan radiologen.

De nieuwe 'telehealthdiensten' bouwen volgens Philips voort op cloud-gebaseerde oplossingen gecombineerd met analyse, visualisatie en andere toepassingen om teleradiologie te bekijken en te rapporteren. Door gebruik te maken van deze manier van werken hoeven deskundigen niet op dezelfde locatie te zijn als de patiënt.

De uitbreiding op het gebied van teleradiologiediensten volgen op de recente overname van het Amerikaanse Direct Radiology.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Philips Koninklijke 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Philips Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare