Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'ForFarmers gaat geld oogsten'

Gepubliceerd op 25 januari 2017 09:30 | Views: 6.034

ForFarmers 17:35

5,48 -0,02 (-0,36%)

LOCHEM (AFN) - ForFarmers kan zijn winst per aandeel in de periode tot en met 2020 naar verwachting met 30 procent opvoeren. Dat voorspelt analist Guy Slips van KBC Securities woensdag in een rapport, waarin het aandeel van de producent van veevoer een koopadvies krijgt.

De winst per aandeel kan volgens KBC in 2020 uitkomen op 0,66 euro. Factoren die daarbij van belang zijn voor het bedrijf dat actief is in Nederland, Groot-Brittannië, België en Frankrijk, zijn onder meer de brexit en eventuele overnames. ForFarmers heeft naar schatting een overnamekas van 200 miljoen euro.

KBC hanteert een koersdoel van 8,30 euro voor ForFarmers. Het aandeel stond omstreeks 09.15 uur 1,4 procent in de plus op 6,70 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ForFarmers 75% zegt verkopen 8 stemmen

Gerelateerd

ForFarmers

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare