Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Galapagos geeft nieuwe aandelen uit

Gepubliceerd op 24 november 2018 07:18 | Views: 10.702 | Onderwerpen: biotechnologie

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
15 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 Woman in Chains32 24 november 2018 10:41
  quote:

  Kaviaar schreef op 24 november 2018 09:30:


  Dat kunnen ze bij Gala als geen ander. Goed voor hun eigen portemonnee zorgen. De warrants worden net nog niet uit de lucht gestrooid.  Galapagos presteert op alle vlakken.
  De CEO heeft het bedrijf enorm doen groeien.

  En het mooie is: Galapagos staat er beter voor dan ooit.

  Filgotinib, IPF en artrose.

  Gerede kans dat er meerdere medicijnen de markt bereiken.

  Gebeurt dit: zal Galapagos' marktwaarde Philips overstijgen.

  En ja, personeel mag daar ook van meeprofiteren. Basissalaris is laag in relatie tot een AEX-bedrijf.

  Koop een aandeel Galapagos en over 5 jaar heb je een enorm rendement.


 2. Wallander 24 november 2018 11:28
  quote:

  Kaviaar schreef op 24 november 2018 09:30:


  Dat kunnen ze bij Gala als geen ander. Goed voor hun eigen portemonnee zorgen. De warrants worden net nog niet uit de lucht gestrooid.


  Gala heeft als geen ander voor een krankzinnig rendement gezorgd. And the best is yet to come. Ik laat me de kaviaar goed smaken.
 3. forum rang 6 Erny 24 november 2018 13:09
  quote:

  Wallander schreef op 24 november 2018 11:28:


  [...]

  Gala heeft als geen ander voor een krankzinnig rendement gezorgd. And the best is yet to come. Ik laat me de kaviaar goed smaken.

  Over welk rendement heb je het eigenlijk? Er wordt nog geen cent winst gemaakt. Het hele verhaal is gebaseerd op een belofte. Of bedoel je de speculatieve opbrengst?
 4. forum rang 4 jan de vakman 24 november 2018 13:13
  Hun testen vallen wel keer op keer gunstig uit,dus diverse medicijnen lijken met goed gevolg de eindstreep te gaan halen.
  Ik hou het toch maar liever bij mijn besietje,vrijdag nog een kleine bijkoop gedaan op 18,74,dat leek een flop,want hij zakte naar 18,50,maar toen trumpje in de lucht kwam,galoppeerde hij naar 18,90,nu denk ik,dat die lange wel geholpen heeft,met zijn spionage verhaal over die spleetogenmobiel,dat moet natuurlijk gunstig zijn voor het geplaagde apple.
  Besi deed het heel de week prima +5,59%,daardoor kwam ik uit op een miniem winstje +1%,dat het niet meer was,kwam door het raadselachtige verongelukken van Al Maar Groter,of Als Maar Groeien,van de week kon je hem beter Alternatieve Mollen Graver noemen,want hij groef zich door alle bodems heen;-9,21%!! en dat zonder 1 spikkeltje slecht nieuws,terwijl ze giga metalen delven,waar enorme vraag naar is,lithium zal niet aan te slepen zijn,bij de sterk toenemende elektrische autobranche,de vraag naar vanadium gaat zo mogelijk nog hoger,door drama infra in duitsland en amerika,daar komen gigantische defensie investeringen bij,waar dit metaal onmisbaar is,als klap op de vuurpijl krijg je de super vanadium batterijen,amgeetje moet eigenlijk wel naar de 80€ gaan stijgen,het verhaal,van deze week;ik niet begrijpen.
  Trouwers,wie zag bij arcelor iets van een toenemende wereldstaal produktie van 5,5%,hij kachelde van de week,ook geheel onterecht 8,38% naar beneden,de beurs lijd aan een levensgevaarlijke metaal allergie,misschien is er nog hoop als trumpje van de week een goede deal,met de chinese topman gaat sluiten,ik heb daar wel een beetje moed op,nu lijkt hij mij de duimschroeven nog een beetje aan te draaien om de spleetogen tot maximale tegemoetkomingen te dwingen.
  Vandaag mijn opruim werk voortzetten,want door winstgevende werkzaamheden,met echte metalen,ben ik er niet aan toe gekomen.
  Morgen vast een voorschot nemen op de prachtige advendstijd,Reger schreef een heel prachtige bewerking over het lied;Hoe blinkt Gij o Morgenster,zo schoon,morgen genieten van Zijn wonderheerlijke licht.
  Maandag zo mogelijk,toch voor sorteren op een goede deal,Sjaloom!!!
 5. forum rang 6 Endless 24 november 2018 15:44
  Binnenkort weer een goed PBtje Die warrants waren toch bekend en gelijk hebben ze om die uit te oefenen. Onno en zijn team zijn goed bezig brede pipeline met innoverende medicijnen. Filgotinib die geweldige data laten zien.
  Tot nu mijn best presterende bedrijf in mijn porto. Het is ze gegund.
 6. Smaaltie 24 november 2018 18:25
  Jullie prijzen jezelf al rijk! Deze week crasht de beurs! Alle aandelen
  Zijn nog steeds schreeuwend duur!. Trump heeft al verschillende malen een rally veroorzaakt door te zeggen dat er een handelsakkoord/hoop is. Een akkoord is allang in de koersen verwerkt. Bovendien zijn de economische vooruitzichten niet al te best. Sterker nog alles ziet er zeer slecht uit. Dus bye bye galapagos
 7. forum rang 7 Woman in Chains32 25 november 2018 20:51
  Regeren is vooruit kijken.

  Als Galapagos verst gevorderde medicijn, Filgotinib, in januari 2019 wederom goede RA-data overlegt komt die winstgevendheid snel dichterbij.

  Er staat nog voor $1,2 miljard open aan toekomstige mijlpaalbetalingen voor Galapagos.

  Royalties 20-30% voor Galapagos over voorziene peak sales van $4-$8 miljard Filgotinib = pure nettowinst.

  Naast RA nog +10 ziekte-indicaties waarbinnen dit medicijn kan werken voor patiënten.

  En zo heeft Galapagos nog meer pijlen op de boog.

  De voorbereidingen om medicijnen naar de markt te brengen zijn in volle gang.

  Galapagos is vooruitgang.
  Nl belegger Aat van Herk heeft een belang van ongeveer €500 mln. en zo zijn er ook USA-vermogensbeheerders met biljoenen aan vermogen die beleggen in Galapagos.

  Galapagos aandeel is wat meer risicovol, maar rendement over meerdere jaren bezien, zal geweldig zijn.
15 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare