Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Kardan draait verlies

AMSTERDAM (AFN) - Kardan heeft in het derde kwartaal een verlies geleden, tegen een positief resultaat een jaar eerder. Dat bleek donderdag uit een tussentijds handelsbericht van de Israëlische, aan de beurs in Amsterdam genoteerde investeringsmaatschappij.

Kardan leed een verlies van 3,3 miljoen euro, tegen een winst van 4,3 miljoen euro een jaar eerder. Dat kwam door hogere financieringslasten. De omzet bedroeg 30,2 miljoen euro. Bekeken over de eerste negen maanden van het jaar was het resultaat 9,2 miljoen euro negatief, op een omzet van ruim 96 miljoen euro. Een jaar geleden was dat een verlies van 4,9 miljoen euro.

Real Estate Asia zette een kwartaalverlies in de boeken van 2,5 miljoen euro. Bij Water Infrastructure werd een winst neergezet van 0,3 miljoen euro. Kardan voldeed eind september aan zijn bankconvenanten. De onderneming wist in het derde kwartaal de verkoop van haar dochtermaatschappij TBIF af te ronden.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. ch@rter 24 november 2016 09:50
    Puur omzet op basis van verkochte onderdelen (dit had iex best kunnen benoemen) want operationeel is het nada, en wordt alleen maar minder aangezien er meer verkocht moet worden om de schulden terug te kunnen betalen.

    Kortom een zeer mild pb geschreven vanuit iex. (Zachte heelmeesters maken stinkende wonden)
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links