Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Sony overweegt verkoop PlayStation Vue'

Gepubliceerd op 24 oktober 2019 22:23 | Views: 942

TOKIO (AFN) - Elektronicareus Sony overweegt naar verluidt om streamingdienst PlayStation Vue van de hand te doen. Dat meldt nieuwswebsite The Information op basis van ingewijden. De stap zou het zoveelste teken zijn dat er aan de trend richting goedkopere kabelachtige streamingdiensten, zoals gepromoot door partijen als YouTube, DirecTV en Dish Network, weer een einde aan het komen is.

PlayStation Vue biedt een afgeslankte versie van kabel-tv die via internet wordt geleverd. Sony zou enkele maanden terug al zakenbank Bank of America Merrill Lynch hebben ingeschakeld om een verkoop te verkennen. Bij een eventuele deal zouden de technologie achter het verlieslatende PlayStation Vue en een abonneelijst met circa een half miljoen huishoudens betrokken zijn.

Sony heeft het momenteel ook aan de stok met activistische investeerder Daniel Loeb. Die roept het bedrijf op om te herstructureren om de waarde voor de aandeelhouders te verhogen.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare