Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Atos verliest topman en doet overname

Gepubliceerd op 24 oktober 2019 08:07 | Views: 1.142

ICT Group 15:25

7,76 -0,04 (-0,51%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Het Franse IT-bedrijf Atos verliest topman Thierry Breton. Hij is door Frankrijk voorgedragen als kandidaat voor de Europese Commissie. Atos kwam ook met kwartaalcijfers naar buiten én maakte bekend X-Perion Consulting over te nemen.

De functie van Breton wordt opgeknipt. Per 1 november neemt zijn vaste stand-in en financieel eindverantwoordelijke Élie Girard het stokje definitief over als topman. De 40-jarige Girard wordt op zijn beurt in de rol van financieel topman opgevolgd door Uwe Stelter, die binnen de organisatie doorschuift. Bestuurslid Bertrand Meunier wordt voorzitter van de raad van commissarissen.

Het overgenomen X-Perion is een Duits IT-consultancybedrijf dat zich richt op de energiemarkt. Welk bedrag met de deal gemoeid is, werd niet bekendgemaakt. Atos zag de omzet in het afgelopen kwartaal op vergelijkbare basis stijgen met 1,8 procent tot 2,8 miljard euro. Het bedrijf bevestigde zijn doelstellingen voor heel 2019.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ICT Group

Gerelateerd

ICT Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare