Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Cijfers Flow Traders stellen teleur'

Gepubliceerd op 24 oktober 2017 09:34 | Views: 5.355

Flow Traders 17:35

31,04 +0,42 (+1,37%)

AMSTERDAM (AFN) - De cijfers die Flow Traders dinsdag naar buiten bracht bleven achter bij de verwachtingen van analisten. De lage handelsvolumes speelden de beursintermediair parten, zo constateert Morgan Stanley.

Het bedrijfsresultaat (ebitda) in het derde kwartaal bleef 14 procent achter bij de marktconsensus. De omzet in de Verenigde Staten halveerde door de lage volumes en de geringe volatiliteit.

ING ziet ondanks de tegenvallende resultaten en lage volumes nog wat lichtpuntjes. Zo neemt de institutionele handel toe en is daarnaast een minimale winstuitkering van 75 procent van de nettowinst dit jaar in het vooruitzicht gesteld.

Morgan Stanley heeft een equal weight-advies voor Flow Traders. ING handhaaft zijn hold-advies en koersdoel van 25 euro. Het aandeel noteerde omstreeks 10.00 uur 4,4 procent lager op 19,30 euro en stond daarmee onderaan in de MidKap..

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Flow Traders 57% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

Flow Traders

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
  1. ovanspaend 24 oktober 2017 10:39
    Volatiliteit gaat vanzelf weer stijgen. In deze markt nog een knappe prestatie door winst te maken. Vergroten hun marktaandeel en nieuwe initiatieven zoals FX trading geven de koers bij een stijgende volatiliteit een boost. In de huidige markt zijn de spreads laag en daarmee de marge. Op huidige koers lijkt mij een koopje. Daarnaast een ijzersterke balans en trackrecord.
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare