Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Resultaat KPN beter dan verwacht'

Gepubliceerd op 24 juli 2019 09:17 | Views: 3.444

KPN 13:30

2,41 0,00 (-0,08%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Het bedrijfsresultaat van telecomconcern KPN in het tweede kwartaal viel beter uit dan verwacht, met een verhoging van de winstverwachting voor het hele jaar. Dat meldde Berenberg in een reactie op de cijfers van KPN.

Volgens Berenberg is het "niet karakteristiek" voor KPN om de winstprognose te verhogen. Het bedrijf denkt nu dat het aangepaste bedrijfsresultaat (ebitda) dit jaar bescheiden zal toenemen, terwijl eerder werd gezegd dat het resultaat in lijn zou liggen met vorig jaar. Berenberg stelt verder dat KPN in een goede positie is gebracht voor verdere kostenbesparingen en verbetering van de winst. Het advies staat op buy.

Ook KBC Securities sprak van een duidelijk beter dan verwacht winstcijfer, wat volgens de bank bewijst dat KPN goed in staat is om kosten te besparen. Het advies bij KBC staat op hold, met een koersdoel van 2,90 euro.

Beleggingsadvies

ING verklaarde eveneens positief te zijn over het cijferbericht van KPN, met een hoger dan verwacht resultaat en de verhoogde prognose. Het advies is hold met een koersdoel van 2,90 euro.

Bank Degroof Petercam kwam met een verhoging van zijn beleggingsadvies voor KPN, van reduce naar hold.

KPN noteerde woensdag omstreeks 10.45 uur 2,8 procent hoger op 2,65 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
KPN 86% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

KPN Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 up en down 24 juli 2019 09:36
    ja wisseling van de wacht en graaiers eruit bij kpn die al jaren sukkelt met haar eigen indentiteit
    Ja zelfs er wordt een koopadvies afgegeven de aex die stijgt alsmaar verder ondanks de wereldproblemen gaat de handel gewoon verder.... De hitte die over ons heen komt is een echt wereldprobleem aan het worden en vele landen hebben problemen ermee maar de vervuiling en de steeds maar verder uitbreidingen van industrie in alle landen op deze aardkloot gaat boven het voortbestaan van de mensheid!!!!!! de nu toch wel noodzakelijke stappen terug wordt weggewuift door de wereldleiders!!!!!!!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare