Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ajax stapt over op Bud

Gepubliceerd op 24 jul 2019 om 07:04 | Views: 4.214

Ajax 18 okt

19,25 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Biermerk Budweiser heeft zich als partner verbonden aan het eerste mannen- en vrouwenteam van Ajax. Die stap past in de ambitie van de Amerikaanse bierbrouwer de Europese markt te veroveren. Het bier wordt in Nederland door bierbrouwerij AB InBev onder de naam Bud op de markt gebracht. Volgens De Telegraaf is met de sponsordeal een bedrag van 12 miljoen gemoeid, uitgesmeerd over zes jaar.

"Bud is in de Verenigde Staten al onlosmakelijk verbonden met sportbeleving", zegt Nicolas Bartholomeeusen, algemeen directeur van AB InBev Nederland. "Het hoofdmerk Budweiser is het officiële bier bij de FIFA World Cup 2022. Ajax staat wereldwijd bekend om talent en creativiteit. Het gaat daarbij om het verwezenlijken van je dromen, dat staat dicht bij de merkwaarden van Bud." Bij Ajax was Jupiler, eveneens van InBev, de afgelopen jaren de biersponsor, terwijl de Johan Cruijff ArenA juist door Heineken wordt ondersteund.

"Nadat we eerder al de samenwerking met Adidas en Ziggo langdurig hebben verlengd, is ook dit verbeterde contract een bevestiging dat we geloven in duurzame partnerships", aldus Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Ajax 64% zegt verkopen 14 stemmen

Gerelateerd

Ajax

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Achteraf gezien...
2
JJMM
0
Wat dom van Heineken... nu krijgt BUD zeker houvast in NL. Drink al jaren BUD en prima bier.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links