Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

SnowWorld kondigt investeringen aan

Gepubliceerd op 24 jun 2019 om 17:22 | Views: 1.317

SnowWorld 16 aug

12,70 -0,30 (-2,31%)

ZOETERMEER (AFN) - SnowWorld heeft forse investeringen voor de komende jaren aangekondigd. De uitbater van indoor wintersportlocaties wil de huidige zeven locaties in Nederland en Duitsland vernieuwen en hotels in Amsterdam en Zoetermeer bouwen. Het bedrijf wil met de nieuwe investeringen zijn marktpositie in Europa versterken.

In de komende vier jaar krijgen de bestaande locaties nieuwe restaurants van "hoogwaardige kwaliteit" en worden de buitenfaciliteiten uitgebreid met bijvoorbeeld een klimpark of een buitenspeeltuin in Alpen-sfeer. Ook wil SnowWorld meer inzetten op toeristen die in het park willen overnachten. Daarnaast veranderen de recent overgenomen SnowPlanet, Skidôme Rucphen en Terneuzen hun namen naar SnowWorld.

"We maken ons klaar voor de toekomst dankzij schaalvergroting door de aankoop en bouw van nieuwe locaties en dankzij uitbreidingen van onze huidige locaties", concludeerde topman Wim Hubrechtsen van het wintersportbedrijf.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
SnowWorld

Gerelateerd

SnowWorld

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord