Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

KBC verhoogt advies Adyen

Gepubliceerd op 24 april 2020 08:32 | Views: 2.350 | Onderwerpen: advies

ADYEN NV 10:20

1.429,50 +23,00 (+1,64%)

KBC Groep 10:20

52,10 -0,08 (-0,15%)

AMSTERDAM (AFN) - KBC Securities is positiever geworden over betalingsverwerker Adyen nu wereldwijd contante betalingen afnemen als gevolg van de coronacrisis. De analisten verhoogden het advies op het Amsterdamse bedrijf daarom naar accumulate, van hold. Ook stelden ze het koersdoel naar boven bij. Dat is nu 900 euro, waar het eerder op 735 euro stond.

De resultaten over het eerste kwartaal die Adyen eerder deze week presenteerden, lieten volgens de marktvorsers zien dat de omzet van het bedrijf wel een stootje kan hebben. Van de draai naar contantloze betalingen die zichtbaar is, kan Adyen bovendien flink profiteren, verwacht KBC. Als de coroncrisis voorbij is, verwachten de analisten dat winkeliers meer zullen investeren in webshops en elektronische betalingen. Contactloze betalingen en mobiele wallets worden dan de norm, denken ze.

Overigens blijven de analisten van mening dat er risico's kleven aan het feit dat ook de grote techbedrijven de betalingsmarkt opgaan. Dat wordt echter meer dan goedgemaakt door de kansen die er door corona zijn ontstaan.

Het aandeel Adyen sloot donderdag op 851 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ADYEN NV 50% zegt kopen 6 stemmen
KBC Groep 67% zegt verkopen 6 stemmen

Gerelateerd

advies

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ADYEN NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

KBC Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare