Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Aandeelhouders ABN eens met juridische fusie

Gepubliceerd op 24 apr 2019 om 19:17 | Views: 2.035

ABN AMRO 17:36

19,05 -0,30 (-1,53%)

AMSTERDAM (AFN) - De aandeelhouders van ABN AMRO zijn akkoord met de juridische fusie bij de bank. Daardoor kan die stap naar verwachting in de loop van dit jaar worden afgerond, onder voorwaarde dat het financiële concern groen licht krijgt van toezichthouders.

ABN AMRO kondigde onlangs het voornemen aan om zijn bedrijfsstructuur wat te versimpelen. Dat gebeurt via een samensmelting van ABN AMRO Bank en ABN AMRO Group, waardoor ABN AMRO Group zal ophouden te bestaan. Dat moet volgens de bank ook helpen bij het verbeteren van de kapitaalratio's en het terugdringen van de kosten.

Op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering werd verder decharge verleend aan het bestuur en de commissarissen. Daarnaast gaven de aandeelhouders hun goedkeuring voor de benoeming van commissarissen Anna Storåkers en Michiel Lap. Steven ten Have en Frederieke Leeflang zijn teruggetreden uit het interne toezichtsorgaan.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
ABN AMRO 62% zegt kopen 8 stemmen

Gerelateerd

ABN AMRO

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord