Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Fastned staat voor uitbreiding naar Frankrijk

Gepubliceerd op 23 november 2020 07:58 | Views: 4.165 | Onderwerpen: Frankrijk

FASTNED 17:35

92,50 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Fastned staat op het punt zijn eerste negen snellaadstations langs de Franse snelwegen te realiseren. De onderneming won de aanbesteding van de Franse wegbeheerder voor snelwegen en tolwegen APPR, voor de ontwikkeling en de exploitatie van de laadstations. Het is wel nog wachten op goedkeuring door het Franse Ministerie van Transport.

Fastned heeft momenteel 129 snellaadstations in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en België. Het contract met APRR stelt Fastned in staat om grote snellaadstations te bouwen op locaties direct langs de snelweg van Parijs naar Lyon, op de route naar Zwitserland en rond Dijon.

De bouw van de snellaadstations staat gepland voor 2021 waarna Fastned de stations 14 jaar kan exploiteren. Op elke locatie moet een laadstation komen waar tot 16 voertuigen tegelijk kunnen opladen. Financiële details over de opdracht werden niet verstrekt.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
FASTNED 61% zegt kopen 18 stemmen

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare