Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

WDP herhaalt verwachtingen

Gepubliceerd op 23 oktober 2019 06:29 | Views: 1.442

WDP 14:57

24,92 +0,14 (+0,54%)

BRUSSEL (AFN) - Logistiek vastgoedbedrijf WDP blijft bij zijn winstverwachting voor heel 2019. Dat kwam woensdag naar voren uit een handelsbericht van de onderneming, die een beursnotering heeft in Brussel en Amsterdam.

WDP rekent op een winst per aandeel, op basis van boekhoudmethode EPRA, van 6,50 euro. Dat is 8 procent meer dan een jaar eerder. Op basis van deze prognose voorziet het bedrijf een bruto dividend van 5,20 euro per aandeel voor het huidige boekjaar, uitbetaald in 2020.

In de eerste negen maanden van het jaar behaalde WDP een winst per aandeel van 4,91 euro. Dat was een jaar eerder nog 4,55 euro. Het resultaat kwam concreet uit op 114 miljoen euro. Onder de streep resteerde 232,6 miljoen euro. Dit laatste cijfer is op basis van IFRS.

Eind september bedroeg de bezettingsgraad bij WDP 97,3 procent. Dat is iets minder dan aan het begin van het jaar. WDP kreeg recent toestemming van de aandeelhouders om zijn aandelen in zevenen te splitsen. Dat gaat in op 2 januari 2020. Ook de omvorming naar een NV kreeg groen licht van de aandeelhouders.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
WDP 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

WDP

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare