Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Philips boekt meer winst op hogere omzet

Gepubliceerd op 23 oktober 2017 07:17 | Views: 2.383

Philips Koninklijke 11:24

42,23 -0,99 (-2,28%)

AMSTERDAM (AFN) - Gezondheidstechnologiebedrijf Philips heeft als verwacht zijn omzet in het derde kwartaal verder zien groeien. Ook de winst viel hoger uit, zo bleek uit een handelsupdate over het derde kwartaal.

De omzet over de afgelopen maanden steeg met 4 procent tot 4,1 miljard euro. Daarmee presteerde het bedrijf nagenoeg in lijn met de gemiddelde verwachting van analisten. Onder de streep resteerde een bedrag van 263 miljoen euro, waar een jaar eerder over de periode een winst van 214 miljoen euro in de boeken werd gezet. Het gaat daarbij om de winst bij voortgezette activiteiten.

Topman Frans van Houten benadrukte ook de toename van het werk dat nog op de plank ligt. De zogeheten orderintake steeg met een ,,solide" 5 procent. Voor het hele jaar handhaafde Philips de verwachting.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Philips Koninklijke 57% zegt kopen 7 stemmen

Gerelateerd

Philips Koninklijke

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare