Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Consortium verkrijgt extra aandelen Wessanen

Gepubliceerd op 23 sep 2019 om 19:52 | Views: 1.662

Wessanen 18 okt

11,36 0,00 (0,00%)

PARIJS (AFN) - Het consortium onder leiding van investeerder PAI heeft er nog meer aandelen Wessanen bijgekocht. De overname van Wessanen werd onlangs al voltooid verklaard. Van alle aandelen in de producent van natuurvoeding was toen 91,39 procent aangemeld. Inmiddels is het belang uitgebreid tot 91,82 procent.

De overige aandelen kunnen tot en met 25 september nog worden aangemeld. PAI wil Wessanen van de beurs halen na afronding van de deal. De overname wordt gesteund door het bestuur en de raad van toezicht van Wessanen en de ondernemingsraad gaf eerder ook een positief advies af.

Het consortium maakte begin april al bekend dat het Wessanen wilde inlijven. Het bod destijds was 11,50 euro per aandeel (inclusief dividend) in contanten, wat neerkomt op circa 885 miljoen euro. In de tussenliggende periode is al wel 0,14 euro dividend per aandeel aan aandeelhouders uitgekeerd. Nu is het bod dus 11,36 euro per aandeel.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Wessanen 100% zegt kopen 1 stemmen

Gerelateerd

Wessanen

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gesponsorde links