Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Advies Besi omhoog, advies ASMI omlaag bij KBC

Gepubliceerd op 23 september 2019 09:32 | Views: 5.606 | Onderwerpen: advies

ASMI 10 aug

127,45 -2,55 (-1,96%)

KBC Groep 10 aug

49,80 -0,30 (-0,60%)

AMSTERDAM (AFN) - KBC Securities verlaagt zijn beleggingsadvies voor chiptoeleverancier ASMI, terwijl het advies voor branchegenoot Besi wordt verhoogd. Het buy-advies voor chipmachinemaker ASML blijft ongewijzigd, maar KBC krikt wel het koersdoel op, van 230 naar 250 euro.

Voor ASMI geldt nu het advies hold, van een eerder buy-advies. Het koersdoel gaat van 80 naar 90 euro. KBC wijst bij de advieswijziging op de gestegen sterk beurskoers van het bedrijf. De ruimte voor verdere opwaartse beweging lijkt beperkt in aanloop naar de derdekwartaalcijfers in oktober, aldus de bank.

Voor Besi gaat het advies van hold naar accumulate, met een verhoging van het koersdoel van 27 naar 33 euro. KBC zegt dat dat er in toenemende mate herstel van de markt lijkt aan te komen begin 2020.

ASML blijft op de Top Picks List van de Belgische bank, die een zeer sterk vierde kwartaal voor het bedrijf voorziet.

Het aandeel ASMI noteerde maandag kort na opening een min van 2 procent op 82,84 euro. Besi zakte 0,3 procent tot 28,69 euro. ASML daalde 1 procent tot 223,85 euro.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ASMI 50% zegt kopen 10 stemmen
KBC Groep 60% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

advies

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

ASM International

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

KBC Groep

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare