Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Trump: mij afzetten zorgt voor koersval beurs

Trump: mij afzetten zorgt voor koersval beurs

WASHINGTON (AFN) - Het eventueel afzetten van de Amerikaanse president Donald Trump zal zorgen voor een negatieve koersreactie op de beurzen. Dat is althans de verwachting van Trump zelf, zo zei hij tegen Fox News. Overigens gaat Trump er niet van uit dat de zogeheten impeachment-procedure zal worden opgestart.

Trump ligt onder vuur vanwege het mogelijk overtreden van de campagneregels. Zijn voormalig advocaat Michael Cohen verklaarde onder ede dat hij in opdracht van Trump betalingen heeft gedaan om de verkiezingen te beïnvloeden. Zo werd onder meer zwijggeld overgemaakt naar pornoactrice Stormy Daniels en ex-playmate Karen McDougal.

Ook wordt nog altijd onderzocht of Rusland of Russen zich actief met de verkiezingscampagne van Trump hebben bemoeid. De president zei al vaker dat er sprake is van een heksenjacht. Cohen heeft volgens Trump dingen verzonnen om een deal met de aanklagers te regelen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

34 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 augustus 2018 22:23
    quote:

    peter545 schreef op 23 augustus 2018 22:14:

    Trump zal bekend worden als dé grote Redder van de VS.
    De reden is zeer duidelijk: Hij is de enige persoon, die de torenhoge schulden van de VS weet te verminderen en dat óók nog zonder één cent te betalen.
    De torenhoge schulden van de VS weet te verminderen?

    Hoe krijg jij die indruk!
  2. Digit 23 augustus 2018 22:33
    quote:

    peter545 schreef op 23 augustus 2018 22:14:

    Trump zal bekend worden als dé grote Redder van de VS.
    De reden is zeer duidelijk: Hij is de enige persoon, die de torenhoge schulden van de VS weet te verminderen en dat óók nog zonder één cent te betalen.
    Haha, waar heb je het over....
  3. peter545 23 augustus 2018 22:49
    Het is toch zeer eenvoudig:
    China wordt gedwongen om méér goederen van de VS te importeren + om minder te exporteren naar de VS. Bovendien heeft Trump de EU ervan overtuigd, dat steeds de regering achter overnames door China zit (en dus een dubbele politieke agenda, zoals overnames van Europese havens door Chinezen) + dat China steeds goederen kopieert en vervolgens zeer goedkoop verkoopt (want geen ontwikkelkosten).
  4. [verwijderd] 23 augustus 2018 22:50
    Trumpet heeft de belastingen voor bedrijven flink naar beneden gedaan, daarna zag je de k/w flink dalen en wpa flink stijgen. Het is dan de vraag of de volgende president deze cadeautjes weer gaat terugdraaien. Hoe dan ook, zoals iemand anders hier al schrijft, al gaat dan maar even fors omlaag als die man eruit geknikkerd wordt, het is beter voor alles en iedereen als die clown verdwijnt. Wat een onbeschoft stuk vreten die overduidelijk alleen maar met zichzelf en achter de schermen zijn eigen portefeuille is bezig geweest.

    Ruzie zoeken met de hele wereld, ene dag vijand volgende dag grote vriend. I don't think Russia has anything to do with it, was natuurlijk geen verspreking, hij hoopte gewoon dat hij er daarmee vanaf zou zijn. Gedoe met Iran omdat meneertje het gewoon niet kan hebben dat de hele wereld er weer zaken mee doet, behalve... juist. Dan maar even een nieuw embargo / sancties instellen, dan verdient de rest van de wereld ook niets was waarschijnlijk de gedachte. Saudi Arabie is dan wel weer great want die kan hij lekker volstouwen met wapentuig.

    Kom dan maar op met die eventuele koersdaling, ik neem 'm voor lief en met genoegen. Het moet gewoon eens klaar zijn met figuren als deze en de Silvio's die vinden dat ze overal mee wegkomen.

    Nu maar hopen dat die Amerikanen zich ook een beetje schamen en dat er niet binnen nu en 10 jaar een nieuwe pannenkoek staat.

    En voor alle kaaskoppen: vote centre, vote left, vote right, just don't go peroxide :D :D Tenzij jullie ook nog zo'n showtje willen op eigen Hollandsche Bodem straks. Ook zo'n liefhebber van Russen (of Roebels), voor degenen die het vergeten zijn.
34 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links