Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Chipbedrijf STMicroelectronics positiever gestemd

Gepubliceerd op 23 juli 2020 07:42 | Views: 2.044

ASML 22 sep

306,60 +3,65 (+1,20%)

GENEVE (AFN/BLOOMBERG) - Het Europese chipconcern STMicroelectronics is positiever gestemd over zijn omzet voor dit jaar. De omzetprognose werd opwaarts bijgesteld naar een bandbreedte van 9,25 miljard tot 9,65 miljard dollar. Eerder werd gemikt op een bedrag tussen 8,8 miljard en 9,5 miljard dollar.

Voor het derde kwartaal verwacht de onderneming een omzet van 2,45 miljard dollar, wat meer is dan analisten in doorsnee hadden voorspeld. STMicroelectronics wijst op nieuwe producten die op de markt worden gebracht en verbeterde omstandigheden in de chipsector. Het bedrijf is onder meer toeleverancier van Apple en Tesla. De kapitaalinvesteringen worden dit jaar geraamd op 1,2 miljard dollar.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
ASML 82% zegt kopen 11 stemmen

Gerelateerd

ASML Holding

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare