Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Goedkeuringen binnen voor overname BinckBank

Gepubliceerd op 23 jul 2019 om 18:59 | Views: 2.412 | Onderwerpen: banken

Binck 17 sep

6,36 +0,01 (+0,16%)

AMSTERDAM (AFN) - BinckBank en Saxo Bank hebben alle benodigde goedkeuringen van toezichthouders binnen voor de geplande overname van de Nederlandse online broker door de Denen. De aanmeldingstermijn voor het bod ter waarde van 424 miljoen euro loopt tot 31 juli.

Volgens de partijen kwamen onder meer goedkeuringsverklaringen van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Europese Centrale Bank (ECB). In april werd bekend dat Saxo Bank een bod had gedaan op BinckBank. Het is de bedoeling dat de overname in het derde kwartaal wordt afgerond.

Het bod van Saxo Bank op BinckBank wordt gestand gedaan als minstens 80 procent van de aandelen wordt aangemeld. Indien de acceptatievoorwaarde niet is vervuld, dan heeft Saxo Bank geen enkele verplichting om het bod gestand te doen. Als Saxo Bank het bod niet gestand doet, dan zal het bod beëindigd worden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Hudige trend
Binck 100% zegt verkopen 5 stemmen

Gerelateerd

banken

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

BinckBank

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
hap
0
Nou moeten de aandeelhouders nog over de brug komen. De slechte resultaten van gisteren moeten we vast zien als een aanmoediging om aan te melden, of als een erkenning dat bitter weinig aandelen aangemeld zijn. Met de vroegere, waarschijnlijk opgepoetste, resultaten was het bod in ieder geval te laag, de onbeschaamdheid om ook nog het dividend in te pikken!
Terechter
0
Binck heeft een goede start kunnen maken na haar oprichting als vernieuwende partij. Na de overname van Alex is de klad er in gekomen, het management faalde in betrouwbaarheid en uitvoering, de aandeelhouders van nu mogen dan ook heel blij zijn met het gedane bod.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord