Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Goedkeuringen binnen voor overname BinckBank

Gepubliceerd op 23 juli 2019 18:59 | Views: 2.583 | Onderwerpen: banken

AMSTERDAM (AFN) - BinckBank en Saxo Bank hebben alle benodigde goedkeuringen van toezichthouders binnen voor de geplande overname van de Nederlandse online broker door de Denen. De aanmeldingstermijn voor het bod ter waarde van 424 miljoen euro loopt tot 31 juli.

Volgens de partijen kwamen onder meer goedkeuringsverklaringen van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Europese Centrale Bank (ECB). In april werd bekend dat Saxo Bank een bod had gedaan op BinckBank. Het is de bedoeling dat de overname in het derde kwartaal wordt afgerond.

Het bod van Saxo Bank op BinckBank wordt gestand gedaan als minstens 80 procent van de aandelen wordt aangemeld. Indien de acceptatievoorwaarde niet is vervuld, dan heeft Saxo Bank geen enkele verplichting om het bod gestand te doen. Als Saxo Bank het bod niet gestand doet, dan zal het bod beëindigd worden.

Gerelateerd

banken

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
  1. hap 23 juli 2019 21:15
    Nou moeten de aandeelhouders nog over de brug komen. De slechte resultaten van gisteren moeten we vast zien als een aanmoediging om aan te melden, of als een erkenning dat bitter weinig aandelen aangemeld zijn. Met de vroegere, waarschijnlijk opgepoetste, resultaten was het bod in ieder geval te laag, de onbeschaamdheid om ook nog het dividend in te pikken!
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare