Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

'Shell plant grote reorganisatie met banenverlies'

Gepubliceerd op 23 juni 2020 16:07 | Views: 12.326

Royal Dutch Shell A 10 jul

14,13 +0,19 (+1,38%)

DEN HAAG (AFN) - Olie- en gasbedrijf Shell plant een grote reorganisatie nu het bedrijf steeds meer draait richting schone energie. Die reorganisatie moet later dit jaar bekend worden gemaakt en er zullen banen worden geschrapt. Precieze aantallen zijn echter nog niet vastgelegd, vertelde topman Ben van Beurden aan het personeel in een videoboodschap. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden.

Shell is nu nog bezig met een evaluatie van de huidige bedrijfsstructuur. De nieuwe structuur zou op zijn vroegst volgend jaar van kracht worden.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Royal Dutch Shell A 86% zegt kopen 59 stemmen

Gerelateerd

Royal Dutch Shell A

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
11 Posts
| Omlaag ↓
 1. Contrair1975 23 juni 2020 17:19
  Het is ongelooflijk hoe de media steeds achter de feiten aanlopen, dit 'reshape' bericht werd ruim 4 weken geleden al door Ben op het Shell intranet gedeeld. Toch apart dat er niks of niemand naar de pers lekt met een bedrijf van bijna 100.000 man plus alle contractors die ook op het Shell intranet zitten, was met de vrijwillige severance regeling ook al het geval dat dit pas 3 weken later in de media te lezen was.

  De werknemers hebben overigens ook al een fore bijdrage geleverd, geen bonussen in 2020. Voor het midden- en top management heb je dan over een substantieel deel van hun salaris. Maar idd, er kan nog wel eens een forse reshape/reorg overheen komen. Onzekere tijden binnen Shell (en in de gehele oil & gas sector), niet voor het eerst en zeker niet voor het laatst. Loopt uiteindelijk wel weer los, elke bedreiging biedt immers kansen ;)
 2. forum rang 4 jan de vakman 23 juni 2020 18:33
  Shelletje zal toch stevig in waterstof investeren,dat lijkt mij in combinatie met elektrische tractie,toch wel de meest veelbelovende energievorm voor de toekomst,want er moet wat gaan gebeuren,de radio melde vandaag,dik boven de 30 graden in noord siberie,zeer verontrustende smelt van de permafrost,kom shelletje,de lat er op!!
 3. ToTheTop 25 juni 2020 17:18
  quote:

  IceBear1 schreef op 23 juni 2020 16:49:


  Kunstmatige schone energie bronnen en natuurlijke schone energie bronnen bestaan er bijna niet. Ik vraag me serieus af wat Shell bedoeld na het zien van the planet of the humans.
  Kosten dekkend.. Heeft geen fluit te maken met hun schone gedachtegang...
11 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare